понеделник, 18 юли 2011 г.

Риана, Бритни или Лейди Гага у нас?

Вероятността една от трите изпълнителки да дойде в България през есента не е никак малка. Това съобщи един от собствениците на “Сюфия мюзик ентърпрайсиз” в края на миналата седмица.
По думите на Амебата, феновете могат да очакват Риана, Бритни Спиърс или Лейди Гага за концерт по повод десетият рожден ден на Глобул. Това ще се случи в новата спортна зала "Арена" в столицата, която ще бъде открита в края на юли и в която има над 12 хиляди седящи места.
Явно стана доста модерно мобилни оператори да канят известни музикални звезди у нас. Миналата година Мтел доведe Енрике Иглесиас и Соник, а в последният момент "Сугърбейбс" отмениха участието си.
През 2007 година бившото гадже на Крис Браун беше за първи път в София. Бритни и Гага обаче никога не са идвали на наш терен.
Интересен е факта, какво би казала църквата ако наистина някоя от тези провокативни певици реши да направи лайф тук. След концерта на Мадона, за който имаше много обсъждания дали трябва да се състои, се случи трагедията с кораба "Илинден", който потъна в Охридското езеро с няколко българи на борда.
Наскоро ексцентричното Лейди беше замеряна с яйца в Сидни. Във фейсбук пък червенокосата дама от Барбадос има двойно повече почитатели от блондито. За сметка на това изпълнителката, която започна кариерата си като танцьорка на Ейкън, има най-много последователи в туитър.


Снимка - http://www.google.bg/





Няма коментари: