понеделник, 4 юли 2011 г.

Най-голямата драма в живота на Део - загубата на баща му

Блондинът беше гост в "Горещо" тази събота. Той разкри интересни подробности от личният си и професионален живот.

Най-новото около Део e, че той ще бъде водещ на предаването по Нова ТВ - X Factor. Съвсем скоро ще стартира и шоуто. Остават кастингите в Бургас и Плевен, това съобщи гаджето на Лора Караджова. По неговите думи, в момента, когато обикалят по различните градове за прослушванията на талантите, Славчев се чувства като на турне с Д2, т.е. много добре.

Момчето, известно от предаването "JuBox", сподели пред Венета Райкова, как е започнал кариерата си на тв водещ. Той е бил барман в заведение, което продуцентите на продукцията са посещавали доста често. Те решили да пробват как ще се справи блондина в телевизията. Уви, успява.

Зрителите разбраха къде е учил и от какво семейство произлиза. Най-силният миг в цялото интервю беше този, когато той заговори за загубата на човека, който го е отгледал. Това е бил вторият му баща - Сергей, който е имал собствен бизнес у нас. За съжаление, мафията е безкомпромистна към него. Двама полицаи завеждат момчето на мястото, където е бил убит руснака. "Стояхме с майка ми и биологичният ми баща в една стая и в продължение на пет часа не си казахме и дума." - обясни Деян. Шокът е бил много голям. По лицето му си личеше, че все още не може да се оттърси от драмата, която е преживял. Затова и ходи на психоаналитик от време на време.

Относно отношенията му с фамилия Караджови - Део коментира, че въпреки седемте години, които е прекарал с Лора, той се обръща на Вие към рок легендата - Данчо Караджов. Засега за сватба с певицата не мислят, ако все пак има такава, тя ще е само за да зарадват бабите.


Снимка - http://www.novinite.com/






Няма коментари: