събота, 16 юли 2011 г.

Джей Ло и Марк Антъни се развеждат

Това съобщи най-официално певицата в социалните мрежи преди няколко часа. След близо седем години заедно и две деца, звездната двойка сложи край на семейната си приказка.
Все още не се знае каква е точно причината за внезапната раздяла между Дженифър Лопес и Марк Антъни. Латино дивата споделя, че решението не е било никак лесно, но са се споразумяли за всичко и ще си останат приятели. Също така Джен призовава медиите да уважават личното им пространство и да не месят в него. Бившото семейство явно иска да се отдалечи в този момент от медийната суматоха.
Съвсем до скоро Америка стана свидетел как в телевизионен формат двойката си партнираше свободно и по нищо не си личеше, че има някакъв семеен проблем. В последно време се носеха и слухове, че красавицата искала още деца от съпруга си.
За американецът това ще бъде вторият му развод, за Дженифър третият. В края на миналата година изпълнителят имаше проблеми с властите. Той е дължал близо два милиона долара на Данъчната администрация.Няма коментари: