четвъртък, 7 юли 2011 г.

Истината за Деян Донков и Радина Кърджилова

От известно време медиите пускат какви ли не слухове около двамата актьори. В какви отношения са обаче те - дали имат връзка или се възприемат само като партньори за лятото или пък са само приятели?!

Ще започнем с изказването на Сияна от "Стъклен дом", когато беше на гости в предаването "Търси се". Там тя беше доста подбрана в приказките и стана ясно на зрителите, че си няма приятел.

На партито на най-новият сериал "Под прикритие" Деян беше с приятелката си актрисата Снежана Макавеева.

Няколко седмици по-късно от рожденият ден на Радина, който беше край морският бряг са тръгнали слуховете, че двамата артисти имат нещо повече от приятелство. Някои жълти вестници обявиха, че двойката най-накрая е признала за интимните си отношения.

На феста "Elevation" в Разлог, актьорите са били забелязани да похапват на една маса, като са се държали чисто приятелски по между си.

Преди седмица в "Тази сутрин" пред Би Ти Ви, младата дама, заяви, че все още търси човека, от когото би искала да има дете. Публиката успя да види новата й квартира, дрехите, с които спи. Относно личният си живот, Кърджилова беше отново кратка и ясна. Не отрече да има връзка с Донков, сподели, че си излизат и се виждат, но не разкри и че е сериозно.

Преди броени дни пък най-новата новина край красавеца на българската сцена, е че той имал намерение да се завърне при бившата си изгора. Такива били коментарите на неговите колеги.

Каква е истината за отношенията между Радина и Деян - не знаем. Съобщихме ви в хронологичен ред събитията около двамата, изводите оставаме на вас.










Няма коментари: