петък, 1 юли 2011 г.

The Game с концерт в Бургас

Известният американски рапър ще зарадва българските си фенове на 13 юли. Събитието ще се състои в летния театър на морския град.
Разбира се, за никого няма да е изненада, ако научи, че именно Биг Ша е поканил r'n'b звездата. Благодарение на Мишо наскоро Jeremih направи страхотно парти в София за втори път, също така и Ja Rule пя на наш терен преди месец. Така, както е тръгнало нищо чудно варненеца да доведе и Snoop Dogg или DMX у нас след време, тъй като той вече е записвал парчета с тях.
Интересното в този случай е, че лайфа на The Game няма да е в столицата, нито пък в морската столица, откъдето е Шамара. Концерта ще е пак край морето, но в най-добрият град за живеене за 2010г.
След месец ще излезе и 4-тият албум на американският изпълнител и българската публика ще може да чуе едни от най-новите му песни.
Билети за проявата вече има в интернет и са на стойност от 35 лева. Ако обаче чакате да си вземете билети на място цените ще бъдат 45 лева.Снимка - http://cdn.inquisitr.com/Няма коментари: