сряда, 20 юли 2011 г.

Sade в България?

Тази новина беше разпространена за минути по български музикални сайтове. Уви, в официалната страница на певицата няма информация за нейн концерт у нас.
Сайтове като "Music space TV" и "Аvtora.com" обявиха първи "радостната" или по-скоро лъжливата вест. Според слуховете, концерта на Шаде у нас трябва да е на 26 ноември в новата зала "Арена" в столицата. Билетите щели да бъдат пуснати в продажба след 25 юли, а цените да варират от 60 до 200 лева. Те можело да бъдат закупени и от: http://www.ticketpro.bg/.
В края на юни месец изпълнителката съобщи новината, че през есента ще направи турне в Европа. В списъка й обаче влизат държави като Русия, Германия, Полша, Швейцария, Дания, Хърватска и Унгария. Последният лайф на джаз легендата на нашият континент ще бъде именно в Будапеща на 23 ноември. За момента няма данни за концерт в България.

Жалко, че медии от висок ранг дори не си правят труда да проверят дали е вярно, това, което се върти из виртуалното пространство.
Разбира се, ако все пак Sade дойде в страната ни, това ще е една сбъдната мечта за мнозина нейни български фенове.



Снимка - http://www.sade.com/








2 коментара:

Анонимен каза...

Уважаеми дами и господа,
За съжаление, все още нямаме официално разрешение от мениджмънта на SADE за стартиране продажбата на билети за концерта й в България на 26.11.2011г. в АРЕНА СОФИЯ.
Предполагаме, че това е свързано с желанието за едновременно пускане в продажба на билети за концертите и в другите страни от нашия регион.
Извиняваме се за неудобството и молим да проявите търпение.
Очакваме продажбите да започнат всеки момент, за което своевременно ще ви информираме.

Екипът на Тикетпро

yoterkata каза...

Ето, това доказва, че пак "Импулс" пуска по-вярна информация от всички популярни сайтове за музика.
До този момент, както ви съобщихме няма информация от нейна страна за концерт у нас. Само дето българските организатори си правят сметката без кръчмарят....