сряда, 6 юли 2011 г.

Колеги на Васа ще съдят Нова ТВ

След смъртта на една от най-добрите и популярни журналистки у нас, нейни близки, приятели и колеги са решени да стигнат до съда в памет на Васа Ганчева. Припомняме ви, че Нова ТВ излъчи компромати, в които се вижда как Васа взема рушвет.
Ние от "Импулс" се чувстваме съпричастни към тази ситуация, защото вярваме в справедливостта и свободата на словото, но не трябва да забравяме морала и човешките качества, които в последно време липсват не само на лицата от екрана, а дори и в живота на обикновените хора.
Без съмнение цяла България е в ужас след случилото се. Тук не става дума за кончината на заболяла жена. Всеки човек би се досетил защо участта на начетена и умна дама като Васа бе такава. Голяма заслуга за смъртта й имат Иван и Андрей, както и Мартин Карбовски. Тези "шоумени" се поругаха с труда на критик от висок ранг.

Макар да е работила за "опосумите" в предаването "Станция Нова" Люба Кулезич не скри болката си от загубата на приятелката си и изказа своята тревога за загиващият морал в журналистическата гилдия в страната ни. Цялото й обръщение можете да гледате тук: http://www.youtube.com/.
Творци като Стефан Димитров, Богдана Карадочева и Хачо Бояджиев, възнамеряват да заведат иск в съда срещу предаването „Съдебен спор”.

Не е за подценяване и факта, че два дни преди да почине Ганчева, Иван и Андрей отиват в Гърция. След трагедията, стотици журналисти са се опитвали да се свържат с тях, но удрят на камък. Явно се крият доста умело, а в какво състояние е съвестта им - един Господ знае. Жалко, че си замина един наистина стойностен човек и то заради простотията на някакви си псевдоводещи.






Няма коментари: