петък, 22 юли 2011 г.

Cubo отвори врати

Барът отново отвори врати преди броени часове. След като близо 4 дни кепенците бяха спуснати, феновете сломени, днес радостта се разнесе за секунди в интернет.
Драмата "Кубо" приключи с щастлив край почти като в приказките. Във фейсбук над 3500 души са се присъединили към групата в защита на прословутият бар във Варна. Не е ясно още дали обявеният протест за 25 юли от 17,30 часа пред Общината ще се осъществи.

Не бяха малко и тези, които споделиха, че на есен няма да гласуват за Кирил Йорданов, защото именно с негово решение заведението беше затворено.
Някои от феновете пък заснеха със скрита камера заведенията край цялата плажна алея и във видеото си личи, че дискотеки, кръчми, от които се вдига много повече шум работят без проблем.

Имаше и разочаровани варненци, които прекараха няколко часа край любимият си бар, който за съжаление беше спуснал кепенците. Много български музиканти и диджеи също подкрепиха каузата.

На 23 юли - събота след 23 часа ще е първото парти след неприятната история, а специален гост ще е диджей Мартен. Миналата година той пуска доста често там. Мартен беше и един от най-запалените инициатори затова управата в морския град да разреши по-скоро недоразумението, защото "Кубо" е любимият му бар край морето.



Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: