вторник, 19 юли 2011 г.

Gravity Co. на лятно турне

След тригодишно прекъсване вокала Явор Захариев се завърна отново в групата. Това е и причината момчетата да посетят три български града в рамките на една седмица.


Още през пролетта стана ясно, че групата се появява отново в музикалните среди с нови проекти. Скоро се очаква на пазара да излезе четвъртият им албум. В края на май в интервю за БНТ, Явор и компания споделиха, че лятото ще тръгнат на турне.
Утре вечер "Gravity Co." ще се качат на лятната сцена в „Конюшните на царя" в града на тепетата. Концерта ще е с начален час 20.30, а цената на билета - 10 лева.
На 24-ти юли пък бандата ще посети Морската ни столица. Мястото на лайфа ще е летният театър, часът - 21:00, а цените на билетите са от 15 до 25 лева.
Два дни по-късно момчетата ще "забият" в Бургас, отново на сцената на летният театър, като часът и цените на билетите са еднакви с тези във Варна.
Странно е защо в морските градове стойността на "безценните хартийки" са почти два пъти по-скъпи в сравнение с тези в Пловдив. Явно летният сезон, туристите и забавленията покрай морето са по-скъпо удоволствие.


Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: