петък, 1 юли 2011 г.

Почина Васа Ганчева

Преди около половин час легендарната водеща е била оперирана за четвърти път в "Пирогов". Журналистката не е издържала физически на обидите по нейн адрес. Това съобщи сестра й за БНР.
Вестта за смъртта на Васа Ганчева, съобщи първа нейната колежка във фейсбук - Венета Райкова. Само за броени минути се изписаха хиляди коментари по повода. Повечето от хората споделят, че причината за внезапната кончина са "шегите" от страна на шоумените Иван и Андрей по нейн адрес.

В едно от последните си изявления пред медиите, Васа Ганчева разкрива, болката си от интригите, които се разиграват в публичното пространство.
Жената котка, както я наричат някои нейни приятели и колеги, претърпяла и операция на жлъчката наскоро. Малко по-късно й се наложило да я приемат по спешност в "Пирогов" поради диагнозата преплитане на червата. Дни по-късно я изписват.

Уви, днес са правили поредата коремна операция, но сърцето на 65-годишната режисьорка не издържа. Обществото обаче е на мнение, че именно недостойното поведение на "опосумите" спрямо личност като нея е довело до фаталният край.

Почивай в мир, Васа!


Снимка - http://www.24chasa.bg/












Няма коментари: