петък, 8 юли 2011 г.

Белослава с нов албум през септември

Това съобщи самата тя в сутрешният блок на Нова телевизия малко преди старта на Созопол фест. Въпреки многото години на сцена този ще е третият албум на певицата.

Бубето анонсира изпълнителите, които се качиха на сцената край къмпинг "Градината" навръх Джулай морнинг в студиото на Нова тв. Тя сподели, че има два нови сингъла, единият, от който се казва "Малка бяла лодка". Той е направен специално за лятото. През септември пък ще има много концерти и промоции, на които Белослава ще е главно действащо лице, защото ще излезе третият й проект. От доста време насам тя работи с музиканти като маестро Живко Петров и нещата им се получават доста добре.

Въпреки че летният сезон предразполага към прояви край морето, на 14 юли в летният театър "Орфей" в Пловдив джаз изпълнителката ще зарадва феновете си с лайф.

Преди време Белослава беше призовала по "Music space TV" младите момичета да не си правят пластични операции и корекции. Така тя предизвика много журналисти да я търсят във връзка с това си изказване, уви, на къдрокосата лейди, не й харесва факта, че медиите у нас се интересуват повече от думите й, отколкото от музиката й.




Няма коментари: