сряда, 14 декември 2011 г.

Вики от "Мастило" стана брюнетка

Певицата украси елхата на предаването "Преди обед". Красавицата закачи играчката на Павлина Матева от Габрово, изработена от изгоряла крушка, декорирана с портокалови корички.
Би Ти Ви за пореден път се доказа като една от най-активните медии, които мислят за чистотата в страната ни. В навечерието на празниците, телевизията призовава зрителите си - да не изхвърлят непотребните вещи. С изработените ръчни коледни сувенири, организаторите ще декорират студията на някои предавания. Това беше и поводът Вики Терзийска да гостува в предаването "Преди обед". 

Интересен е факта, че изпълнителката се появи с нова визия - с тъмен цвят на косата и заяви, че все още не й е останало време да украси собствения си дом. От прекалено много ангажименти момичето с "кафевите очи" призна, че се прибира в тях само за да спи. 

Относно музикалните проекти на групата, Вики съобщи, че в момента подготвят 4-тият им албум, който ще съдържа най-хубавите песни на "Мастило" през годините, откакто съществува бандата. Компилацията ще излезе на пазара през януари 2012-та. 


Снимка - http://www.btv.bg/

Няма коментари: