вторник, 6 декември 2011 г.

Бубето е работила в KFC & McDonald's

Певицата не крие тези факти от биографията си. Докато е учила в САЩ е съчетавала двете неща, както днес са принудени да правят повечето студенти.
За пореден път Белослава доказа, че е изключително естествен и земен човек. В интервю за предаването "Станция Нова" тази неделя тя разказа за случайността да запише да учи фотография в Америка и за интересните хора, които е срещнала там. Изпълнителката призна, че за три години е можела да разчита на финансите на семейството си, но е решила да се потруди и сама да си изкара хляба. Така Бубето е работила в кухните на едни от най-големите вериги за бързо хранене в света. Рекордът, който е пoставяла е да направи десет сандвича за една минута. Въпреки тези моменти, красавицата не съжалява и допълни, че този период е бил доста поучителен за нея.

Друг по-любопитен факт за певица е, че тя не пуши. Макар в последното й видео "Why" режисьорите да са използвали такъв кадър, лейдито не е любител на никотина. За сметка на това пък навремето е обичала да си гризе кожичките на ръцете. За щастие сега е престанала с вредният навик, но категорично заяви, че не харесва да има лак по ноктите си. 
Освен това, се оказа, че Белослава не е почитател на промените. Въпреки че в новият си клип е с изправена коса, тя се чувства добре, когато прическата й е в ествествения си вид. 

Зрителите научиха още, че между трите дами заедно с дъщеря й - Божидара и майка й - Анета Сотирова има много силна, емоционална връзка. За съжаление обаче Бубето сподели болката си, че отношенията й с баща й не са в добро състояние и често се карат, тъй като той бил с труден характер. 

Относно музикалната си кариера, звездата обяви, че около 14 февруари ще излезе новият й албум, който ще бъде придружен с национално клубно турне.



Няма коментари: