петък, 23 декември 2011 г.

ЛиЛана се завръща на българската сцена

Родната ни певица се завърна с пълна силна на българската сцена с нови песни и планове за бъдещето. Наскоро тя записа ново парче с брат си - бийтбоксъра номер едно у нас - Скилър.


След като прекара една година в Лондон, където завърши магистратурата си, в момента ЛиЛана сподели в интервю за "Мusic space TV", че музиката е само хоби за нея. Ако до преди няколко години блондинката имала болната амбиция да стане известна с гласовите си данни и я било страх да пише авторски неща, то сега тя се определя като по-зряла. 

Новата им песен "Сама" е изцяло дело на изпълнителката. Клипа също е доста интересен и семпъл - заснет край морето. Звездата е на мнение, че на този етап няма намерение да прави повече проекти с чужди артисти. След като записа песен с Snoop Dogg, Flo Rida, девойката се похвали, че се запознала с Lil Wayne и Nicki Minaj. Преди повече от две години, когато още приятелката на Drake не била популярна, тя заедно с нашето момиче влезли в студио и импровизирали. Koлоборацията им се получила доста "вулгарна", по думите на ЛиЛана. Все още обаче парчето не е видяло бял свят, но може и това  да се случи скоро.

Не по-малко любопитен е и факта, че певицата ни, известна още като бивша водеща от ММ ТВ, заяви, че ще работи все по-често с малкото си братче, тъй като от финансова гледна точка ще й е по-изгодно. 

Тук можете да видите последната съвместна песен на ЛиЛана и Skiller: http://www.youtube.com/.


Няма коментари: