вторник, 20 декември 2011 г.

Папараци погребаха Бон Джоуви

Миналата година жълтите вестници публикуваха новината, че актьора Чарли Шийн се е споминал. Снощи меломаните не можаха да заспят след като в нета излезе информация, че рокаджията е "починал".
На 19 декември вечерта стотици фенове на американеца бяха шокирани. В няколко информационни сайта се появи вестта, че рок легендата е починал в Ню Джърси от сърдечна недостатъчност. Само за секунди хиляди хора от целият свят погребаха виртуално Джон без да си направят труда да посетят официалната му страница. 

За успокоение на почитателите си, музиканта публикува коледна снимка, на която държи лист, на който пише: "Небето прилича много на Ню Джърси.". Като най-долу е написана датата и часа, когато е правена - 19.12.2011 - 06:00. 
Новината, че Бон Джоуви е жив спечели над 100 хиляди харесвания и наполовина толкова споделяния в социалните мрежи. Мнозина допълваха, че той е прекалено млад и талантлив, за да си отиде от този свят едва на 49 години.

Факт е, че папараците си запълват изданията с черни хроники за известни личности, от които печелят слава. Това не е първият подобен опит да убият някого, но за щастие неуспешен. Скоро очаквайте журналистите да посегнат и на други ваши фаворити, но не им се доверявайте, а проверете информацията от няколко източника. 



Няма коментари: