вторник, 27 декември 2011 г.

Джеси Джей с нов албум

В момента британката пише песните за вторият си студиен албум. Той ще излезе следващата година и по нейните думи ще бъде доста драматичен.
Наскоро изпълнителката записа песен с Джеймс Морисън и парчето им "Up" се прие много добре от публиката. Джеси не спирала да слуша демо-то, когато го получила. Това е и причината тя да иска да работи отново с колегата си. 

В новата й компилация ще има и няколко изненади. Една от тях е дуетите, които подготвя с Ed Sheeran и госпъл певеца B Slade. Другото по-интересно е, че англичанката ще покаже своята черна страна - тя ще възпее слабостите в характера си, страховете и страданията, които е преживяла като малка. 

Пред британския вестник "Daily Star" певицата споделя:
"Ще има много болка в текстовете от новият ми албум. Преди седем години, когато подписах договора с продуцентите си бях на много лошо място и се страхувах, че няма да изляза от там. Затова пиша оптимистични неща, защото се опитвам да избягам от това чувство. Сега съм по-щастлива, не се страхувам да опиша болката си, но в добрият й смисъл. Искам да покажа, че е добре да не криеш, когато си зле, а да бъдеш себе си."

По всичко си личи, че дамата се е възстановила от травмата на крака си, която получи през лятото и дори наскоро участва в коледен концерт. Освен това преди броени дни излезе и видеото към песента й "Domino"
През 2012-та очакваме и новите й проекти, които със сигурност ще са доста нестандартни и успешни като самата нея.


 Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: