четвъртък, 22 декември 2011 г.

Финалистите от "X Factor" записаха коледна песен

Броени дни преди празниците Нова Телевизия и участниците от музикалното й риалити зарадваха меломаните с кавър на "Let it snow". Скоро клипа ще бъде качен и в интернет.


Проектът бил реализиран с помощта на медията за около седмица. Снимките на видеото пък станали за два дни. Като за някои сцени, по които се работило на открито, екипа прекарал над осем часа в студа. За сметка на това ефекта е повече от успешен. 

Едно от най-популярните коледни парчета беше изпято от девет гласа, а в лентата участват почти всички от тринадесет финалисти от "X Factor". Единствените, които липсват са Стела и Маги. Първоначалната идея идва на формациите на Поли Генова - Suga' Mamma & Voice of boys. Момичетата и момчетата имали желание да направят съвместна песен. За тяхно щастие това се случило много бързо.

Видеото на "Let it snow" е снимано в по-голямата си част в студиата на Нова Телевизия. Като певците умело играят с водещите на предаванията "Здравей, България", "На кафе", "Часът на Милен Цветков" и други. Аранжиментът на кавъра е дело на композитора Юлиян Янев, а режисьор на клипа е Цветомир Матев. Без съмнение проекта е изключително весел и подгряващ празничното настроение.

Можете да гледате премиерата му тук:  http://www.youtube.com/.

Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: