петък, 30 декември 2011 г.

Guns N' Roses се съберат отново?!

За радост на феновете Slash намекна пред медиите дни преди настъпването на 2012-та година, че има възможност легендарните музиканти да се съберат отново заедно.


Желанието на великият китарист е да сложи настрана различията си с певеца Axl Rose, който е единственият член в бандата от оригиналният й състав. Събитието, за което се готвят рокаджиите е да се качат на сцената на Rock'n'Roll залата на славата през идната година. 

Пред списание "Esquire", музиканта споделя:
"Когато гледам кадри от проектите на Guns N' Roses виждам този глад и отношение. Не може просто да си играеш е тези пет момчета. Това чувство се сравнява с това да си толкова гладен, че дори и адреналина ти се покачва. Горд съм, че съм станал част от истинското преобръщане на всички към Rock'n'Roll-а. Раздялата между Аксел и мен беше тиха. Нито един от нас не е искал да хване другият за душата без причина."

В музикалните среди дълго време не се говореше каква точно беше враждата между двамата. Въпреки старите разправии, фронтменът също заяви, че има вероятност да се появи на проявата през април заедно с колегите си. 

Изпълнителят обясни, че има смесени чувства за това, което представлява Rock'n'Roll залата на славата за него. В същото време той не искал да провали емоцията, която ще изживеят всички останали от групата. Нищо чудно да видим Guns N' Roses да "забият" след няколко месеца като в доброто старо време.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: