понеделник, 5 декември 2011 г.

Tri O Five с промоция на първият им студиен албум

Нашумялата в последните години родна джаз банда с радост ще сподели емоциите си от пътуванията по пътищата на живота. Зад тяхната кауза застават и едни от най-популярните музиканти у нас.
Една мечта е на път да се сбъдне, а именно Майк, Десо, Тони и Илко ще презентират новият си проект, който носи името "Travelling". Чрез заглавието момчетата искат да предизвикат феновете да се замислят за изборите, които се налага всекидневно да правят и за последствията, до които те водят.

Компилацията ще съдържа 22 песни, разделени в два диска, които предават различно настроение през деня и нощта - “DAY BRAKE” и “NIGHT OUT”. Въпреки че по нея се работи повече от година,  сега идва момента, в който тя ще бъде представена пред публика.

На 14 декември (събота) от 20.30 часа в София Лайв Клуб ще се състои официалната промоция на първият студиен албум на Tri O Five. За най-запалените почитатели ще има и изненада - дисковете ще се продават на място. В програмата ще вземат участие още: Белослава, Тони, маестро Живко Петров, Росен Захариев - Роко, Trom Bobby, Вили Стоянов, Радослав Славчев, Александър Славчев, Елена Кокорска, Николай Данев и DJ Marten.

В идните месеци формацията обещава и клубно турне из по-големите градове в страната.  



Няма коментари: