вторник, 13 декември 2011 г.

Tiesto пуска модна линия

Диджеят ще стартира модна линия, която да се носи предимно в клубовете и най-вече на неговите партита. Това е световна тенденция - повечето известни актьори, певци, футболисти освен марки дрехи имат парфюми и други продукти с техните имена.
Нидерландецът ще пусне нови серии от тениски като сега работи по няколко идеи. Дрехите ще са с високо качество и дизайна им ще е популярен сред хората, които посещават клубове. Линията ще се нарича "CLVB LIFE". Легендата в електронната музика, който се изявява и като продуцент заявява в интервю пред американският сайт http://www.billboard.com/, че винаги се е интересувал от мода. 

Относно музикалната му кариера, Тиесто се надява, че новият му албум ще е готов през 2012-та. По неговите думи начинът, по който се облича публиката му е основна част как те изразяват себе си на неговите партита. Разноцветните T-shirt-ки също предават определена атмосфера.
Въпреки че е посещавал Париж, Рим, Монреал, Рио, Маями, музикантът е на мнение, че феновете му там имат собствен, индивидуален стил и той се вдъхновява от тези места и от още много други. Дизайнерите, на които се възхищава са Шанел и Лагерфелд. Относно това чии дреги носи той в момента диджеят разкрива - Gucci, Tiger of Sweden, Acne.

Всички маниаци на тема хаус могат да си изберат в сайта http://clublifeclothing.com/ модел, цвят, размер и да си закупят шарените блузи. Средната цена за една бройка е около 50 долара. 


Няма коментари: