сряда, 21 декември 2011 г.

Госпожа Стинг създава модна линия за чанти

С настъпването на празниците виждаме, че звездите все по-често говорят за благотворителност. Целта на каузата е да се помогне на хората в Южна Азия.
Стартът на инициативата беше поставен този понеделник в Лондон. Така Стинг и съпругата му искат да наберат повече средства, които да отидат за нуждите на децата в Индия.

Чантите ще са направени от слонови екскременти. По този начин Труди Стайлър счита, че колекционерските торбички ще привлекат вниманието на повече клиенти. 
"Макар някои от тях да гледат скиптично на идеята, понеже артикулите ще се произвеждат от слонска тор, след необходимата обработка няма да остане и следа от миризма", допълва още госпожа Стинг.

Събраната сума от продажбата на торбичките ще отиде за подпомагане на деца в неравностойно положение и сираци. Чантите ще бъдат изработени от местни индийски жени, като така се цели каузата да придобие по-голяма автентичност. 

Британецът се прибра в родната си страна след като сложи край на световното си турне. Пред медиите той разкрива, че цял ден е спал, за да си почине от пътят. Въпреки ангажиментите си в професионален план, Стинг присъства на събитието по повод откриването на модната линия за чанти, зад която стои жена му. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: