понеделник, 26 декември 2011 г.

Елена Петрова е фенка на Графа

Актрисата се оказа луда почитателка на родния ни певец. Тя беше сред ВИП гостите, които присъстваха на събитието по повод борбата с рака на гърдата.
В навечерието на Рождество Христово зрителите на Нова телевизия успяха да се насладят на концерта на Графа и приятели. Кампанията "От любов към живота", която AVON стартира преди няколко години за пореден път накара стотици фенове на българската музика да имат повод за радост. Организаторите събраха над 190 хиляди лева. Средствата ще отидат за закупуване на апаратура в някои от по-големите градове в страната. По този начин се цели жените да се преглеждат по-редовно.

Любопитното обаче е, че Елена Петрова беше сред специалните гости на проявата. Освен, че беше на първият ред актрисата не спираше да пее в публиката и дори стана на крака по време на една от песните. Концерта се състоя в края на октомври в препълнената зала 1 на НДК. Тогава на една сцена Влади излезе с изпълнители като Хилда Казасян, Белослава, Орлин Павлов, Любо, Сантра, Спенс и други. 

Музикантите, с които Графа работи са изключителни професионалисти и всички са популярни от други формации. Така например барабаниста Димитър Семов и беквокалите Елена Кокорска и Александър Славчев са в обкръжението на Бубето. Жоро Янев е свирил с Мария Илиева, Веселин Веселинов - Еко с Мишо Йосифов и с новата джаз банда "Рубикуп", китариста Мирослав Иванов пък преди години се изявяваше в група "Сафо".

Изключително присъствие, нежност, интересни аранжименти и екзалтирана публика - така определят меломаните лайфа. Най-запомнящият се момент беше когато певеца изпя "Давам всичко за теб" и хората извадиха телефоните си и ги вдигнаха високо, за да светят в тъмното. Гледката беше невероятна дори Влади извади камера, за да я снима. В момента чакаме да се появят клипове от концерта в интернет.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: