петък, 30 декември 2011 г.

Emeli Sande записа дует с Alicia Keys

Блондинката е на мнение, че колегите й поставят на второ място лириките. Тя счита, че музикантите се интересуват повече от това да имат готини продуценти, отколкото да носят поучителни послания. Не крие, че е направила и песен с R&B звездата Alicia Keys. 


Момичето, което е създало хитове за Tinie Tempah, Susan Boyle, Cheryl Cole, Leona Lewis и Cher Lloyd, вярва, че изпълнителите в наше време не наблягат достатъчно над текстовете, които предоставят на младите. 

Emeli Sande споделя пред вестника "Daily Mirror": 
"Голяма част от песните, които излизат днес са за момента. Те ни карат да се почувстваме добре, да танцуваме на тях, но не носят никакъв смисъл. Вярно е, че великите композитори са малко, но когато слушам Трейси Чапмън и Джони Мичъл - те обръщат внимание на лириките. Хората си мислят, че могат да бъдат автори на песни, защото пеят, но това е изкуство. Трябва да работиш за гласа си, но еднакво с това е необходимо да се наблегне и на посланието. Аз се стремя да правя точно това."

Парчето й "Heaven", наскоро спечели погледите на британските критици на Choice Award 2012. Освен това, певицата отпътува до Ню Йорк, където записа проект с Алиша Кийс. Американката потърсила колежката си и настоявала тя да дойде в САЩ, за да работят заедно. 

С нетърпение очакваме през 2012-та да чуем и да видим над какво са творили двете талантливи дами. Определено колаборацията ще грабне освен меломаните и хората от музикалната индустрия.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: