понеделник, 19 декември 2011 г.

ОФИЦИАЛНО: Заедно са!

След толкова приказки, които се изговориха и изписаха за отношенията между Радина Кърджилова и Деян Донков, най-накрая те признаха в национален ефир за връзката си.
Гост на Росен Петров тази неделя беше актрисата известна от сериала на Би Ти Ви "Стъклен дом" - Сиана. Тя разказа как е започнала кариерата си, след като френски режисьор й дава 600 лева за четири дни. Момичето било на 17 и се чувствала много богата. Уви, в един от дните научава, че трябва да снима голи сцени, при което Радина се разревава. Като малка е била "зубър" и с младежки пъпки. След завършването си тя счита, че се преобразява. Искала да стане журналист, но съдбата я тласка към актьорството. 

Относно личният й живот, красавицата споделя, че е имала две сериозни връзки преди тази с Деян. След като близо година и половина феновете им бяха под напрежение дали има нещо повече от професионални отношения между тях, вчера тази загадка беше опровергана. Макар да имат девет години разлика, двамата се чувстват добре заедно и мислят сериозно за тяхното бъдеще.

Първият път, когато Радина харесала Деян бил на представлението "Дон Жуан". Няколко седмици по-късно се засичат пред Народният театър "Иван Вазов", където актрисата се осмелила да му поиска телефона. Така стартира романса им. Въпреки страховете им, в момента се радват на връзката си и единственото време, когато са разделени е по време на репетиции. Сексимволът го спрягаха с друга по-млада дама - 19-годишната актриса, балерина и манекенка Снежана Макавеева, с която той си партнира в сериала "Под прикритие". На премиерата на вторият сезон на сагата на БНТ обаче той се появи под ръка с Кърджилова. Броени дни по-късно истината излезе наяве - България си има нова звездна двойка.



Няма коментари: