четвъртък, 5 април 2012 г.

Пускат "Стъклен дом" на 16 април

След няколко месеца чакане феновете на сапунката имат повод за радост. Би Ти Ви стартира реклама за началото на краят - последния сезон на хитовия сериал.
На 31 март беше последния снимачен ден за eкипа. Оказа се, че много от актьорите с носталгия говорят вече за първият по рода си качествен телевизионен продукт у нас. Елена Петрова, Калин Врачански, Асен Блатечки, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и други са само част от лицата, които публично заговориха за тъгата си по сагата. Някои от тях дори не се срамували да заплачат, след като казали последните си реплики.

На 16 април от 20 часа ще започне последния сезон, който ще мине под името "Спасението". Очакват се големи развръзки, обрати в отношенията между Сиана, Дани и Чарли, както и в тези на Боряна и Камен. Елена и Христо също са на крачка от раздяла. 

По думите на експерти "Стъклен дом" тотално разби представите на обществото за това как се прави кино в България. Почитателите му само в социалните мрежи надхвърлят 17 хиляди. За период от две години зрителите станаха съпричастни към проблемите на семействата Касабови, Атанасови, Ставреви и т.н. Сега мнозина се питат дали Би Ти Ви ще работи по подобен проект, действието, в който обаче да се развива нормално, а не бавно, както например в "Седем часа разлика".



Няма коментари: