понеделник, 16 април 2012 г.

Брад и Анджелина се местят да живеят в Англия

След като преди броени дни двойката официално обяви годежа си, сега тя е решила да прекара две години от живота си във Великобрания.
Брад Пит и Анджелина Джоли планира да се преместят в Обединеното кралство за следващите две години. Това се налага тъй като дамата ще снима три филма базирани там.

Двойката е живяла в лондонското предградие Ричмънд миналата година, докато Брад снимаше "World War Z". Сега те отново искат да се върнет в градчето, докато Анджи свърши с професионалните си ангажименти.

Първата лента, в която актрисата ще участва се казва
"Maleficent", снимките, по който почват другия месец. След това заедно с партньора си през септември ще се включат в "The Counselor", а за десерт брюнетката остава работата по новия проект на Дани Бойл.

По мнението на запознати холивудското дуо много харесва Великобритания - нейните култура и ценности. Ето защо звездите биха били щастливи ако децата им получат образование в тази част на света.

На всичкото отгоре на петък 13-ти двамата обявиха, че най-накрая ще се женят. Дата все още няма, но церемонията най-вероятно ще се състои във Франция. 



                                                                                  Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: