сряда, 11 април 2012 г.

David Guetta записа песен с Jessie J

След като DJ-ят направи наскоро проект с Ники Минаж, сега той допълни още един хит в личната си колекция, този с британката. За един ден видеото събра над един милион гледания.
Песента, по която работиха съвместно музикантите се казва "Laserlight". Ритъмът отново е с електронно звучене, както повечето творения на французина. Текстът е лесен за запомняне, а в клипа, както и в останалите такива на Дейвид е отново с танцуващи и веселящи се хора. 

Интересното е как Джеси Джей е склонила да направи подобно парче. Феновете й добре знаят, че тя е изпълнител, който държи твърдо за смислените послания и до този момент не е участвала в проект със слаб текст. Освен това почитателите на певицата я виждат и с малко по-различна визия - във видеото тя не е с стандартната си прическа - черта, а е с вързана коса и на кок. Не липсват и сцени с доста оскъдно облекло. 

По мнението на някои - британката е решила да пробва нещо ново, по-комерсиално и зареждащо меломаните. Факт е, че те харесват сингъла и това се потвърждава от споделянията му в интернет. 14 хиляди са одобрили публикацията на Джеси в социалните мрежи и само за няколко часа е коментирана от над 750 човека. 

В края на 2011-та двете звезди се срещнаха на музикалната сцена за първи път по повод Европейските музикалните награди на МТВ. Явно тогава представянето им пред публиката се е оказало успешно и развръзката е налице. Тук можете да я видите и чуете: http://www.youtube.com/.


Снимка - http://www.zimbio.com/

Няма коментари: