петък, 13 април 2012 г.

Cheryl Cole отказва цигарите

Певицата иска да се откаже от вредния навик понеже той можел да попречи на кариерата й. Тя се е опитвала и преди, но никога не е било толкова сериозно.
След като Adele претърпя операция на гласните си струни тъй като пушеше като комин, сега нейната колежка реши, че и на нея й е време да спре с цигарите. 28-годишната изпълнителка мисли да предприеме тази крачка, защото в противен случай кариерата и здравето й са подложени под въпрос.

Медиите в САЩ и Великобритания изнесоха информация, че Cheryl Cole ще е третият съдия в американското предаване "X Factor", който след наемането му на работа и разговори по темата отказва тютюнопушенето. 

Разбира се, когато човек е под стрес се нуждае от утеха. Именно поради тази причина не е ясно доколко волята на британката ще надделее. Тя подготвя нов албум в момента и напрежението не е никак малко. 

През 2011-та красавицата е имала желание да сложи край на вредния си навик, но поради ангажиментите й в професионален план опита й се оказал неуспешен. Освен това, тя си признава, че когато реши да спре с никотина, той й липсва. 



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: