вторник, 10 април 2012 г.

Ники Минаж си търси къща в Англия

Певицата е влюбена във Великобритания и иска да си купи къща там, която да боядиса изцяло в розово.
Нестандартната изпълнителка, съобщи, че търси имение в Бъкингамшир. Освен, че има намерение да го боядиса в бебешко розово, Минаж планира да си направи плувен басейн във формата на сърце, на алеята пред къщата й да има розов Ролс-Ройс и отделна специална постройка за фламингота.  

Пред вестник "The Sun" познати на звездата коментирали: "Ники обича Англия заради културата и ландшафта. Тя търси място по интернет. Нейното вдъхновение е розов дворец подобен на този на филмовата легенда Джейн Мансфийлд в Холивуд."

Въпреки че колегите на ексцентричната певица често я сравняват с Лейди Гага, американката споделя, че двете са много различни една от друга. 

"Гага е фантастичен художник и проправи пътя си. Тя е открила собственото си платно. Аз мисля, че имам моята собствена алея и нашите пътища никога няма да се слеят в едно. Никога. Така чеаз наистина вече не разбирам защо ни сравняват. Нашата музика не звучи еднакво, нашето сценично присъствие не е същото, просто не мога да се видя прилики.'', допълва хип-хоп дамата. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: