вторник, 24 април 2012 г.

Шиниъд О'Конър отмени турнето си

Преди броени дни певицата публикува информацията в официалната си страница в интернет. Това се налага поради недоброто й физическо състояние.
Шиниъд О'Конър отмени всичките си концерти до края на годината по заповед на своя лекар. Изпълнителката претърпя поредица от проблеми със съпруга си през последните месеци и това несъмнено се отрази на нейното здраве.

В сайта си певицата споделя:  "С огромно съжаление трябва да съобщя, че трябва да отменя всички концерти за 2012-та, тъй като имам двуполярно разстройство. Както всички знаете, аз имах много сериозен период между декември и март и бях посъветвана от моя лекар, да не ходя на турне, но не исках да то да се провали или да позволя на никого, който вече има билет да се разочарова. Освен това тура съвпадаше с излизането и на новия ми албум. Направих грешката да игнорирам съветите на специалистите и да се покажа като по-силна, отколкото всъщност съм. Извинявам се искрено на всички, вината е изцяло моя."

Интересното е, че докато ирландката е била на турне имала надежда и планирала да се появи на трибюта в памет на Къртис Мейфийлд в центъра Линкълн през юли. Уви, на този етап желанието й е малко вероятно да се реализира. 

Шиниъд беше приета в болница за лечение на депресия през януари, твърдейки, че била неправилно 
диагностицирана с биполярно разстройство


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: