понеделник, 2 април 2012 г.

Чарлийз Терон се радва, че играе лошата

Актрисата счита, че както Пикасо е имал своят син период, така в момента тя има своят зъл такъв.
36-годишната дама играе лошата мащеха кралица Равена в лентата "Снежанка и ловецът". По мнението на блондинката, тя се вписва добре в ролята си понеже и в личен план преживява нещо не толкова добро. Когато директорите на продукцията я попитали дали ще успее да се справи с предизвикателството, Чарлийз отговорила, че няма да е проблем, тъй като тя си е зла по характер поне на този етап от живота си. 

Имало доста забавни и опасни моменти по време на снимките. Интересното за нея било как по цял ден крещяла на различни хора, всъщност това било част от работата й. Имало и някои реални щети, които нанесла на колегите си. Самата корона била с остри върхове и когато имало паузи, красавицата забравяла, че е с нея на главата си и на няколко пъти можела да намушка някого или направо да му избоде очите. 

Според Терон, филма ще е тъмната, но напълно истинска версия на класическата приказка за Снежанка и децата ще я заобичат. 

Преди броени дни агента на звездата съобщи, че тя си е осиновила дете. То е момченце на четири месеца и се казва Джаксън. Две години след раздялата им с Стюарт Таунсънд, южноафриканката споделя, че няма нужда от мъж до себе си, за да бъде добър родител. Освен всичко останало тя е имала и нелеко детство.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: