понеделник, 23 април 2012 г.

Вижте победителите в Годишните музикални награди на БГ Радио

Официалната церемония по връчването на наградите се състоя в Денят на Земята - 22 април. В препълнената зала 1 на НДК меломаните се насладиха на истинско шоу в продължение на два часа.
Около 30 хиляди души са гласували за любимците си в двата тура на състезанието в сайта на БГ Радио. Това съобщиха водещите - Орлин Горанов и Любо Киров. Изненади относно призовете нямаше, интересното беше, че този път повече участници взеха награди, а не като преди години, когато един - двама обираха всичките статуетки. 

Ето ги и победителите в тазгодишната надпревара:

БГ Група – "Мери Бойс Бенд"
БГ Изпълнителка – Рут
БГ Дебют – Дивна
БГ Текст – "Чуй ме" – Мариана Попова
БГ Албум – "Невидим" - Графа
БГ Песен – "Ти не можеш да ме спреш" - Дивна, Криско, Миро
БГ Изпълнител – Любо Киров
БГ Видеоклип - реж. Васил Стефанов за “Заедно” - Графа, Любо, Орлин Павлов
БГ Дуо/ Трио – Рут и Белослава

Церемонията по връчването на музикалните отличия се предаваше освен по БГ Радио и по Би Ти Ви и Сити Ти Ви. Феновете на българската музика успяха да станат част от премиерите на няколко песни от различни изпълнители. 

В програмата се включиха Васил Найденов, Мария Илиева, Белослава, Рут, Софи Маринова, Орлин Горанов, Тони Димитрова, Мариана Попова, Кристина Димитрова и Елица Тодорова. Освен техните представяния обаче меломаните чуха за първи път и новите парчета на Лили Иванова, Дивна, Графа, Печенката и Бобо, Лора Караджова, "Symphonics"и "Б. Т. Р.".

Традиционните си награди - БГ Вдъхновител медията даде на дуото Дони и Момчил, а приза БГ Посланик отиде при спортиста ни Йордан Йовчев.  



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: