вторник, 3 април 2012 г.

Белослава с промоция на новия си албум

След дълго чакане и усилена работа певицата вече е готова с проекта. Официалната му премиера ще се състои в края на месеца.
Въпреки че трябваше албума да излезе около 14 февруари поради ред причини това ще стане с два месеца закъснение. Концертът по повод новата компилация на Бубето, ще се състои на 28 април в зала "България" в София. От 4 април ще се продават билети за събитието, както на място, така и в интернет. Цената им е 35 лева. 

Tова е третия албум на изпълнителката и носи името "Когато има защо...". По него тя работи с маестро Живко Петров, Тони Рикев, Димитър Семов, Росен Захариев и други. Самата Белослава е развълнувана от този факт и ето какво споделя в социалните мрежи: 
„С настъпването на пролетта каним всички на официална премиера на третия албум „Когато има защо...” в достолепната зала „България”, сред звуците на аристократичния „Арена Оркестра” с концертмайстор Пламена Жекова, духа на оживялото акустично диско и комбинацията на музиканти от нивото на световната сцена. На концерта в зала „България” посетителите ще могат първи да си купят албума."

Скоро певицата имаше участие във Варна и съобщи на публиката, че има желание да направи подобна промоция на проекта си и в красивата сграда на Оперно-филхармоничното дружество в морския град. Именно там преди две години се проведе Европейския музикален фестивал, в чиято програма присъства и бенда на къдрокосата дама, а меломаните останаха очаровани от шоуто.



Няма коментари: