петък, 20 април 2012 г.

"Мисията невъзможна 5" излиза най-рано в края на 2013-та

Продължението на хитовата сага ще излезе най-рано в края на идната година. Режисьорът на новия проект е под въпрос.
Според режисьора Брад Бърд е малко вероятно да се върне отново в студиото и да продължи работата си по новото продължение. Той счита, че една от формулите за големия успех, който има "Мисията невъзможна" се крие в това, че всяка част е правена от различни режисьори

Четвъртата част от поредицата събра приходи от близо 700 милиона долара в целия свят. Филмът получи предимно позитивни отзиви от критиците. В киноиндустрията вече се въртят алтернативни имена за режисьорите на проекта. Сред тях са Джон Фавро, чието дело е "Elf" и "Iron Man". Неговите силни страни са специалните ефекти, историите за каубои и извънземниМат Рийвс пък е режисирал на "Cloverfield" и "Let Me In".

Другата причина за закъснението на "Мисията невъзможна 5" е и заетостта на Том Круз. Той в момента снима две други продукции. Първата е екшън-приключение "Oblivion", а втората се казва "All You Need is Kill", в която си партнира с Емили Блънт. Освен това има вероятност да се участва и в продължението хитовата лента "Top Gun".



Снимка - http://www.google.bg/

1 коментар:

Анонимен каза...

ТИ СИ НОМЕР 1.
ИЗПРЕВАРВАШ МНОГО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЙ ЗА КОЕТО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ!
МНОГО УСПЕХИ - ТВОРЧЕСКИ И ЛИЧНИ!