петък, 20 април 2012 г.

Ева Лонгория призна, че хич я няма в срещите

Актрисата не крие, че е ужасно зле в запознанствата. Тя не може да разбере защо целта на хората е да се срещат, за да си намерят идеалния партньор.
Актрисата известна от ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", която от една година има по-сериозни отношения с брата на Пенелопе Круз, казва, че не се представя добре по време на първоначалните си романтични срещи.

37-годишната звезда споделя пред
Access Hollywood: "Аз съм най-лошият човек за първа среща. Когато стигна до този момент в живота си, опитвайки всичко и съм се изчерпала от безсмислени срещи, разговори, сменям посоката на движение. Осъзнаваш, че наистина искаш да споделиш живота си с някого. Това е хубавото, когато момчетата са готови за любов и имате еднакви очаквания за връзката ви."

Ева се разведе с бившия си съпруг Тони Паркър през 2010-та след тригодишен брак. Причината беше, че той й изневерявал, тъй като стартира собствено шоу за запознанства, наречено "Готови за любов".

Но след като била забелязана да се радва на вечерята си с 26-годишният Едуардо в Западен Холивуд по-рано този месец, тя умело се пази от приказки и сдържано отговори на провикацията за новата си любов, казвайки с усмивка: "Кой знае''.

 

Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: