сряда, 25 април 2012 г.

Ирина Флорин и Мишо Шамара - братовчеди

Тази седмица двамата са участници в предаването "Черешката на тортата". Там стана ясно, че музикантите са далечни братовчеди.
Близо 15 години са пазели тайната за родствената им връзка. От десетина обаче не са се виждали. Това стана ясно в кулинарното шоу на Нова телевизия. Ирина е от Плевенския край, откъдето и варненеца има някакви роднини.

Още в първата вечер, в която готви Мишо, атмосферата около масата беше много непринудена, естествена и се дискутираха разнообразни теми. Разбира се, стана дума и за музика. Зрителите научиха, че когато е направил парчетата с Snoop Dogg, DMX, Биг Ша следял коментарите на меломаните в интернет и почти се разплакал. Болното в случаят е, че той е единствения българин, който не е бизнесмен, но все пак е успял да запише песни с едни от легендите на хип-хопа, публиката обаче вместо да го подкрепи, доста остро се отнася към проектите му. 

Втората вечер домакин беше чаровната певица, която се оказа добър кулинар. Тя приготви агнешко, салати, десерти, ордьоври и направи упражнения с гирички в кухнята. Изненадата й, която беше група "Остава", трогна изключително много гостите. Самата Флорин пропя и обстановката стана повече от уютна. Интересното беше, че след първата вечер, когато Шамара разкри новината, че са роднини, изпълнителката през цялото време се обръщаше към него с "братовчеде".


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: