петък, 27 април 2012 г.

Деси Добрева на косъм от смъртта

Варненката с ужас сподели новината в социалните мрежи. Разхождайки се с дъщеря си, певицата едва отървала да не ги отнесе кола.
Времето се позатопли, хората започнаха да излизат все по-често. Разбира се, паркоместата са прекалено недостатъчни за всички и мнозина паркират автомобилите си на тротоара. Благодарение на бързите си реакции обаче Деси е успяла да спаси собствения си живот и този на детето си.

Тя обясни случилото се пред феновете си така: "Пресичам улица с детската количка на пешеходна алея около Военно-Морското училище. Наблизо има завой, в който кола с около 50-годишна шофьорка влиза с около 40-50 км/ч (направо незнам как го взе този завой!) - аз се мъча да кача количката на тротоара, по който са паркирани 1300 коли и както се сещате НЯМА място за пешеходци, камо ли за детски колички! НО! Тази жена ме вижда, че се мъча и ВЪПРЕКИ това не само, че не намалява скоростта, ако не бях отскочила, щеше да ме блъсне!", допълва блондинката. 

Близо 2-3 минути са били необходими на младата майка да осъзнае какво е станало. След това изпълнителката, която дълги години учи и живя в САЩ, разбрала, че се намира в България, където подобни инциденти стават непрекъснато. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: