сряда, 4 април 2012 г.

Криско: Повече продуцирам тази година, но готвя и самостоятелни проекти

След като работи успешно с Миро, Дивна, Елица Тодорова, младия изпълнител залага повече на това да прави музика за тях, отколкото за себе си. Това заяви той пред "Music Space TV".
По думите на Криско през 2012-та трябва да излязат поне два самостоятелни негови проекта с клипове. Отделно трябва да излязат още толкова общи продукции с родни музиканти. Изпълнителят се надява парчетата да се харесат на публиката. 

Интересното е, че е имал покана да работи с поп-фолк певици, но е отказал понеже той се придържа към поп, хип-хоп и денс звученето.

Според рапърът в момента не е удачно да се изкарва албум в България и лично той предпочита да влага средства в единични сингли с видеа. 
"Хип-хипа се е развил доста за последната година и през тази също се очаква да е силна за българския рап.", допълни талантливия младеж.

Същевременно Криско беше отличен с три номинации на Годишните музикални награди на БГ Радио. Освен това той коментира, че извън столицата стават много добри партита като пример даде Русе. Там хората много подкрепяли българската музика. 



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: