вторник, 2 юли 2013 г.

Официално: Орлин вече не е с Яна

Певецът най-накрая реши да сложи край на слуховете около темата заедно ли са с Яна Акимова или не. Той призна за първи път в ефир, че в момента е сам. 
Въпреки че основния разговор в предаването "Събуди се" беше около новата песен на Орлин Павлов, водещите не се сдържаха да питат за отношенията им с танцьорката. Чаровният изпълнител, който видимо беше с променена визия - брада и навехнат пръст на ръката, не скри факта, че няма човек до себе си и се надява, че по този начин ще затвори злите езици. 

Стана ясно още, че след успеха на "Секунда" певеца е поканил отново Бобо да се включи в "За ден". Поп звездата сподели, че двамата са били в Л.А., където са записали няколко freestyle парчета в студио. Тук можете да видите видеото към новия им сингъл: http://www.youtube.com/.

Освен от музика Орлин се интересува и от футбол. Израснал е в квартала около Българския футболен съюз и се възмути за потрошаването на сградата."Това си е абсолютна вандалщина. Аз съм израснал там. Това си е моята махала. Винаги е имало фенове на ЦСКА там и е имало напрежение.", коментира още музиканта. 

На есен ще започне нов сезон на Vip Brother. Младият и красив софиянец вече спечели във въпросното шоу и изрази желание да запише дует с Рафи, който също като него стана победител в други два формата. Нищо чудно скоро да ни изненадат с общ проект.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: