сряда, 24 юли 2013 г.

Мика Стоичкова - стилист на Лора и Кристо

Това разкри лично рапъра в интервю за популярения български сайт www.avtora.com. Люси Иларионов пък е режисьор на "Повече от всичко".
След като миналото лято Лора Караджова и Кристо дебютираха като дует с "Оставам тук", този сезон се завърнаха с нов хит. Парчето пак е надъхващо и в клипа отново има млади хора, които залагат на спорта. 

Музиката и аранжимента на сингъла е отново дело на момчетата от "Symphonix". Явно нещата им се получават и рапъра не смята да прекъсва работните си отношения с тях. Интересното е, че дъщерята на Стоичков се изживява като стилист на музикантите. Нейна е идеята в клипа блондинката и гологлавия изпълнител да са във войнишки дрехи. 

Кристо не крие, че Мика е страхотен човек и е негова приятелка. Чаровната дама участва преди време и във видеото "Не дължа нищо" на Криско. Товага медиите гръмнаха с новината, че има нещо повече от професионални ангажименти между тях, но те отрекоха слуха.Относно бившата дуетна половинка на Кристо - Сантра, той коментира, че са близки, но отдавна проектите им се разграничават един от друг.

Това, което може да очакваме от певеца в скоро време са нови дуетни песни, както и самостоятелни такива. За него е огромна радост, че в последните няколко години в България се набляга на българската музика и много творци правят различни колаборации.

"Важното е да се прави БГ музика и да не спираме!", допълва още момчето, което се върна от САЩ и пробива се по-бързо и успешно в музикалния бизнес у нас.



Снимка - "Импулс"

Няма коментари: