вторник, 30 юли 2013 г.

Ludacris посвети песен на баща си

Рапърът отдаде почит на покойния си баща като направи ново и емоционално парче, в което описва борбата му с алкохола.
Wayne Bridges се бори със зависимостта дълго време. Положението обаче се влошило, когато му откриват диабет през 2006-та. Въпреки това той не спира да пие и беше приет в болница през февруари 2007-ма. 

В същата година Ludacris сериозно се колебал дали да не отложи ангажиментите си на наградите "Грами". Той беше един от фаворитите в категорията за "Най-добър рап албум". В крайна сметка успя да присъства на събитието и спечели статуетка за компилацията си "Release Therapy". Разбира се, приза го посвети на болния си баща. 

В предаването по Vh1 "Behind The Music" преди броени дни рапъра сподели, че всичко това, което е преживял тогава го е сринало. "Беше много специално за мен. Цялата тази емоция, през която преминавах. Чувствах, че наградата я печеля за него. Веднага след това зад сцената се разплаках. Бях съкрушен."

Две седмици по-късно Bridges почива на 52 години. Песните, които музиканта прави след това са изцяло насочени към това да преодолее загубата.

Посланието в "Oceans and Skies", която сега ще бъде включена в новия му албум, описва точно отношенията в семейството по време на кризата и борбата с алкохола. "Беше изключително полезно и ми действаше като терапия. Не крия, че се просълзих на един или два пъти докато я писах. Казват, че в музиката всичко е емоция, ако не чувстваш нищо, тогава не трябва да слушаш такъв тип изкуство. Имаше много емоция в тази песен и мисля, че хората ще я усетят.", признава още момчето от "Бързи и яростни".




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: