сряда, 3 юли 2013 г.

Snoop Lion имал песен с Майкъл Джексън

Рапърът твърди, че е записал неиздавана до момента колаборация с покойния Крал на поп музиката. Тя се пазила в тайна и била в трезора на Snoop.
По думите на чернокожия изпълнител песента е била записана преди смъртта на Майкъл през 2009-та година. Все още никой не я е чувал и това тепърва предстояло.

Рапърът признава за тайния дует в свое интервю. Когато фен го попитал дали има възможност да запише парче с беквокал на Джексън, той отговорил: "Аз записах песен с Майкъл докато той още беше жив. Тя е в трезора ми."

Разбира се, този отговор разбуди духовете на феновете и легендата на хип-хопа направи специално видео обръщение до тях. Той отговори на всички допълнителни въпроси дори такива, които не са свързани с музика. Aмериканецът отрече и слуха, че е запалил Dr. Dre по канабиса. 

Изпълнителят, който миналата година смени името си от Snoop Dogg на Snoop Lion заради религиозните си убеждения в Ямайка, не скри че е имал желание да запише песен и с Боб Марли. Последният му албум "Reincarnated", който излезе 2012-та е доказателство за промяната на стила и начина му на възприемане на живота. 



Снимка - "Импулс"

Няма коментари: