четвъртък, 11 юли 2013 г.

Джей Зи бесен на Робърт Де Ниро

Рапърът няма намерение да се помори с актьора. Техните отношения са на нож след парти миналата година.
Драмата се разиграла на рождения ден на Леонардо ди Каприо през ноември 2012-та. Тогава легендарния актьор влязал в конфликт с музиканта и бил категоричен, че няма да отговаря на обажданията му. От своя страна Джей Зи не му останал длъжен и до ден днешен няма планове да зарови томахавката. 

Какво всъщност е предизвикало скандала? Де Ниро бил предложил на мъжът на Бионсе преди време да запише песен за филмовия фестивал "Трибека". Първоначално той приел, но повече не се обадил. На празника холивудската знаменитост се държала доста арогантно и разговора преминал в караница.

На въпрос на журналист от Ню Йорк дали е загърбил спора със звездата наскоро изпълнителят отговорил: "С кой? Не, не съм. Аз се отнасям към хората въз основа на това кои са. Не е името, а кои в действителност са като личност. Няма значение кой си, всеки трябва да се отнася с теб с уважение и да бъде човешко същество. Никой не е по-горе."

На партито на Лео певеца и продуцент отишъл да поздрави 69-годишния артист, но той бил студен към него и му казал, че е грубо от негова страна да не си вдига телефона. Робърт помолил след като Джей Зи нямал уважение да напусне масата му.



                                                                 Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: