сряда, 31 юли 2013 г.

Джоли и Джен Лоурънс - най-богатите в Холивуд

Жената на Брад Пит и младата актриса са спечелили съответно по 33 и 26 милиона долара за година, сочат данните на сп. "Форбс".
Въпреки операцията, на която се подложи Анджелина си остава една от най-скъпоплатените актриси в Холивуд. В сайта си списанието публикува информация за последния хонорар на звездата от участието й в "Maleficent". Проекта е на Дисни и се очаква скоро да бъде пуснат по кината. От него Джоли е взела 15 милиона долара, а като се прибавят към останалите й доходи - общо за периода юли 2012 - юли 2013 красавицата е натрупала 33 милиона.

На второ място е момичето, което нашумя през 2012-та - Дженифър Лоурънс. Едва на 22 години, а вече има 26 милиона зад гърба си и то само за година. Освен че се включва в "The Hunger Games" и "X - Men", тя печели "Оскар" за ролята си в  "Silver Linings Playbook". Джен ще участва и продължението "The Hunger Games: Catching Firе", чиято премиера ще е през ноември. За първата част печели един милион щатски долара, но хонорара й за втората бил драстично по-голям. 

Трета в тазгодишната класация остава миналогодишната победителка, а именно Kristen Stewart. При нея се наблюдава значителен спад на доходите след края на сагата "Twilight". В момента тя се е насочила към по-нископрофилни роли в инди филми, което може да се окаже интересно и нестандартно решение, но започва да губи рейтинг и името й слиза все по-надолу в списъка за най-добре платените артисти.




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: