четвъртък, 18 юли 2013 г.

Музиканти правят песни за протестите

Момчетата от D2, както и певицата Камелия Воче са сред инициаторите, които застават твърдо зад гражданското недоволство. Според музикантите е крайно време политиците да чуят гласът на народа.
Новото парче на рокаджиите се казва "Черна сутрин", а кадрите във видеото са от улиците на София по време на протестите, както и от концерта на Бон Джоуви, на който D2 бяха подгряваща банда. 

Интересното около новия сингъл на групата е, че стила е с лек ретро мотив и се доближава до този на "Щурците". Още нещо - вместо вокала Дидо, в него пеят Митко Кърнев и басиста Сашо Обретенов. Снощи момчетата подариха на феновете си безплатен лайф в центъра на столицата. На 20-ти юли пък ще гостуват на варненци и от 20ч. ще забият на сцената на входа на Морската градина.

Днес се състоя и официалната телевизионна премиера на видеото в ефира на Би Ти Ви, където китариста и фронтмена на българската рок банда изразиха и своята гражданска позиция относно положението в страната в момента. 

Тук можете да чуете най-новия им проект, който се очаква скоро да бъде пуснат и със официалното видео: http://www.youtube.com/. 

Днес също така поп и джаз изпълнителката Камелия Воче разкри в "На кафе", че последното й парче е посветено на протестите у нас. Освен това тя ще издаде втора книга със рецепти на есен.



Няма коментари: