вторник, 23 юли 2013 г.

Марая Кери се бори с увреждане на нервите

След като наскоро певицата беше приета в болница по спешност, сега лекарите я съветват да си почива повече и да полага повече грижи за здравето си.
Изпълнителката се контузила по време на снимките на новото си видео. Моментално тя била хоспитализирана в Ню Йорк, където специалистите установили, че си е изкълчила рамото и си е пукнала ребро. 

На този етап звездата се бори с увреждане на нервите и едва движи ръката си. Въпреки това обаче Марая не спира с професионалните си ангажименти. Тя се появява на сцената на благотворителен концерт с превръзка на горният крайник.

Съпругът на певицата разкрива, че ръката й е почти неподвижна, а лекарите я съветват да си вземе малко почивка от работата. 

Ник Кенън добавя още за www.toofab.com: "Тя се справя добре, но все още не може да движи свободно дясната си ръка, защото има увреждане на нервите. Рамото й определено е много по-добре, обратно на мястото си е, но и има някои пукнати ребра. Тя не може да се движи. Фактът, че не може да използва ръката си в момента я затруднява. Лекарят обаче каза, че с повече почивка нещата ще се оправят."  





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: