четвъртък, 4 юли 2013 г.

Майката на Ейми не била изненадана от смъртта й

Джанис Уайнхаус не е очаквала дъщеря й да навърши дори 30 години. Възрастната дама знаела за пороците й и никак не била шокирана от новината за покойната си щерка. 
Ейми Уайнхаус почина от алкохолно натравяне в края на юли 2011-та година. Това се случи три години преди певицата да стане на 30г. Майка й обаче и за момент не се е съмнявала, че това ще се случи. Тя споделя следното:

"Като се замисля, че Ейми трябваше да навърши 30 тази година, не ми звучи нормално. Не казвам, че съм го предвиждала, но не бях изненадана като си отиде. Не можех да я видя като по-възрастен човек. Тя беше младо момиче, което избухна в света като фойерверка и след това си каза: "Добре, свърших - тръгвам си". Ейми не трябваше да става на 30.''

Джанис мисли, че изпълнителката е била отекчена да пее едни и същи песни по време на концертите си. Британката е била подвластна на дрогата и алкохола, но живота за нея бил прекалено скучен. 

"Аз вярвам в живота след смъртта и че когато Ейми е преминала вероятно е срещнала баба си, която ще й каже: "Виждаш ли, казах ли ти, че това ще стане! Казах ти да спреш с този луд начин на живот." Ейми вероятно й е казала: "Извинявай, не исках да го направя." Мисля, че тя самата се е изненадала и може да си помисли, че е безсмъртна.'', допълва още госпожа Уайнхаус.

Пред в-к "Сън" тя разкрива още за диетите, които е пазила дъщеря й. Тя често дъвчела любимата си KFC храна и я плуела. Пенсионерката се обвинява за болестта си - множествена склероза и счита, че ако е била здрава и е имала повече енергия, е можела да се бори по-усилено със зависимостите на детето си.  



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: