вторник, 9 юли 2013 г.

Wiz Khalifa се ожени

Рапърът съобщи лично новината в социалните мрежи часове след събитието. Жена му пък избухна в сълзи, след като той й посвети романтична песен.
Един от най-скандалните рапъри мина под венчилото. Wiz Khalifa и Амбър Роуз се обрекоха във вярност на 8 юли. Моделът също се похвали в интернет и написа: "Ура аз и любимият ми сме официално женени!". Американецът пък сподели: "Аз и Амбър се оженихме днес. Много сватби тази есен. Мисля, че трябваше да ви информирам."

Красавицата, която вече има дете от музиканта обича да прекарва свободното си време в мрежата и да публикува семейни снимки. Двойката, която се сгоди в началото на миналата година, вече са щастливи родители на петмесечния Себастиян Тейлър Томаз.

Изпълнителят изпял песента "Купидон" на любимата си и тя се разплакала за 30-ти път по време на сватбата, разкрива лично Роуз. "Това е най-добрият ден, който съм имала някога с моето семейство, съпруг и момченце.", признава още радостната дама. 

Само за няколко часа вестта само в профила на Камерън Томаз беше харесана от над 300 хиляди души, споделена от 2 хиляди и коментирана над 10 хиляди пъти. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: