петък, 12 юли 2013 г.

Мамалев посвети моноспектакъл на протестите

Актьорът, който е потресен от това, което се случва в държавата ни направи представление, което описва състоянието й в момента.
Наскоро в интернет се появи клипче "Кръв за България", в което участват популярни артисти и музиканти, които изливат символично кръвта си пред Парламента. Целта е да покажат на управляващите, че не са съгласни с техните методики и е време да си ходят, защото хората на изкуството не искат да виждат пролята невинна българска кръв по време на протестите. Можете да го гледате тук: http://www.youtube.com/.

Георги Мамалев също е фен на инициативата и сам призна, че като има възможност излиза на улицата. Той е на мнение, че страната ни се нуждае от политици, които ще са съвестни и няма да крадат народа. Ето защо бившия член на "НЛО" е решил да пресъздаде през погледа на творчеството положението у нас. 

Пиесата носи името "Какво става?". В нея легендарния актьор влиза в седем образа, част от които са на лекар, пациент, иманяр, футболен запалянко и т.н. Спектакъла е по сценарий на Цанков и Георги Мамалев, а режисурата е на Владлен Александров.

На 31 юли в ФКЦ- Варна от 19ч. варненци ще могат да се насладят на постановката. Като билетите ще са на цена от 10 до 15лв.,а за учащи, пенсионери и групи има отстъпка. 

Сред по-интересното около Жоро Мамалев е турнето, което му предстои по морето през август, през октомври пък ще гостува на българската общност в Австралия. Това съобщи лично той в "Здравей България" преди броени дни.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: