петък, 5 юли 2013 г.

София Лорен се завръща в киното

Една от най-популярните актриси ще се завърне на големия екран след десетгодишно отсъствие. Тя ще участва в проект на сина си.
Италианката ще има специална роля в лентата "La Voce Umana" / "Човешкият глас". Това ще бъде нейния първи сериозен филмов ангажимент от 2004-та година насам. Тогава тя участва в комедията "Peperoni Ripieni e Pesci in Faccia" / "Твърде много романтика...време е за пълнени чушки". Три години по-късно имаше роля в "La Mia Casa е" / "Къщата ми е пълна с огледала".

Според медиите в Италия, проекта, с който Лорен ще се завърне ще ни отведе в 30-те години на 20-ти век. Историята е написала от френския поет и писател Жан Кокто. Нещо интересно относно продукцията е, че ще бъде адаптирана според неаполитански диалект, тъй като в Неапол имат по-особен начин на говорене на италиански език. 

Снимките ще бъдат правени в Рим, Остия и Неапол. Това ще е вторият път, когато майка и син ще работят заедно. Понти дебютира като режисьор в "Cuori Estrani" / "Между непознати" през 2002-ра. Тогава двамата си партнират за първи път. 



Снимка -  http://www.google.bg/

Няма коментари: